Μενού
Ο ηθοποιός Mark Sheppard
Μαρκ Σέπαρντ | (Rob Grabowski/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Ο σταρ του «Supernatural» Μαρκ Σέπαρντ έκανε μία ανάρτηση και αναφέρθηκε στη σοβαρη περιπέτεια της υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι υπέστη «έξι μαζικές καρδιακές προσβολές» και ότι οι γιατροί τον «επανέφεραν από τους νεκρούς».

«Δεν θα το πιστέψετε αυτό! Πήγαινα σε ένα ραντεβού χθες όταν κατέρρευσα στην κουζίνα μου» έγραψε το Σάββατο (2/12) στο Instagram ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Crowley στην επιτυχημένη σειρά «Supernatural», σημειώνοντας ότι οι πιθανότητες επιβίωσής του ήταν «σχεδόν μηδενικές».

«Έξι μαζικές καρδιακές προσβολές αργότερα και με έφεραν πίσω από τους νεκρούς 4 φορές, προφανώς είχα 100% απόφραξη στο LAD μου» έγραψε ο Σέπαρντ στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τη σύζυγό του, την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Providence Saint Joseph. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες σχολίασε ότι χάρηκε που άκουσε ότι ο Σέπαρντ είναι καλύτερα. 

Οι θαυμαστές καθώς και οι συμπρωταγωνιστές του στο «Supernatural», έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Η ανάρτηση του Μαρκ Σέπαρντ στο Instagram

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA