Μενού
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ο πασίγνωστος Αυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος άφησε άφωνους τους πάντες, αφού ανακοίνωσε τη νέα του σελίδα OnlyFans και υποσχέθηκε πως θα μοιραστεί με τους θαυμαστές του την πιο... «οικεία πλευρά» του.

Ο 28χρονος έχει πάρει διαζύγιο από το court αυτή τη σεζόν, με τραυματισμούς στο γόνατο και στον καρπό να τον κρατάνε μακριά από την ενεργό δράση, αλλά και τις «μαϊμουδιές» για τις οποίες τον έχει μάθει και τον αγαπάει το διεθνές κοινό. Αποφάσισε όμως να «εκθέσει» τον εαυτό του στο OnlyFans ως...λειτούργημα.

Το νέο «άνοιγμα»

Καλά ακούσατε. Ενώ συνεχίζει την ανάρρωσή του, ο Κύργιος αποκάλυψε ότι έχει συνεργαστεί με την συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, της οποίας οι δημιουργοί αναρτούν σχεδόν αποκλειστικά πορνογραφικό περιεχόμενο.

«Το να λανσάρω ένα OnlyFans μου ήταν κάτι το αδιανόητο», δήλωσε ο Νικ Κύργιος στην Daily Mail. «Γίνεται μία επανάσταση στα social media και θέλω να είμαι μέρος της. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται μόνο στο γήπεδο, πρέπει να έχουμε διαδικτυακή υπόσταση. Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, να κατευθύνω και να κατέχω περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον».

Δωρεάν μπαλάκια. Του τένις

Ο Κύργιος μάλιστα εκτελεί «θεάρεστο» έργο, αφού όποιος θέλει να γίνει μάρτυρας στις πιο «ιδιαίτερες στιγμές του» δεν χρειάζεται να πληρώσει ούτε μία πεντάρα για συνδρομή. Ακριβώς, η νέα σελίδα του τενίστα θα έχει ανοιχτή πρόσβαση.

«Μιλώ απευθείας με τους θαυμαστές μου εδώ και χρόνια, και ξέρω τι θέλουν να δουν. Φυσικά, θα εμπλέκονται μπάλες του τένις, πονηρές συμβουλές, και στιγμές από τα παρασκήνια, αλλά επίσης θα μπορούν να δουν όλες τις διαφορετικές πλευρές μου», είπε.

Φυσικά και η ίδια η πλατφόρμα τον υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο teaser για να προετοιμάσει τους fans. Η Keily Blair, Διευθύνων Σύμβουλος της OnlyFans, δήλωσε: «Όπως και το OnlyFans, ο Νικ είναι επαναστάτης, οπότε είναι υπέροχο να τον βλέπουμε να συμμετέχει στην πλατφόρμα μας, να βρίσκει νέους τρόπους να μοιράζεται το περιεχόμενό του και να εκφράζεται. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει για τους θαυμαστές του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA