Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επικέφθηκε κορυφαίο εστιατόριο θαλασσινών στη Βαρκελώνη και απόλαυσε τα percebes, που είναι μία από τις πιο διάσημες λιχουδιές της Ισπανίας. Πρόκειται για τα πιο ακριβά θαλασσινά στον κόσμο και σύμφωνα με τη Daily Mail μία μερίδα κοστίζει περίπου 80 λίρες (περίπου 94 ευρώ).
Τα percebes είναι καρκεινοειδή και φυτρώνουν στα βράχια των ακτών. Είναι τόσο ακριβά λόγω της σπανιότητάς τους και είναι επίσης απίστευτα δύσκολο και επικίνδυνο να τα ανακτήσει κανείς.
Το συγκεκριμένο πιάτο είναι γνωστό ως «χηνόμυδα» ή «βάναλοι», γιατί μοιάζει με πόδια χήνας. Οι θαυμαστές του 48χρονου Μπέκαμ σχολίασαν στα social media και ανέφεραν ότι τα θαλασσινά αυτά μοιάζουν με πόδια δεινόσαυρου ή δράκου.


- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.