Μενού
Γυναίκα
Γυναίκα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τα ζώδια ευθύνονται για πολλά πράγματα και για μερικές γυναίκες είναι το τυχερό τους. Μερικές γυναίκες έχουν την ικανότητα να σαγηνεύουν τους άντρες λίγο παραπάνω. 

Οι πέντε γυναίκες «φωτιά» 

Σκορπιός: Μια γυναίκα Σκορπιός είναι στην κυριολεξία και μια γυναίκα φωτιά. Έχουν από την φύση τους κάτι σαν ένα μαγνήτη που μπορεί να κάνει τους άνδρες να κολλάνε πάνω της. Τα μάτια τους είναι πάντα έντονα και βγάζουν μια μυστήρια αύρα που κάνει τους άλλους να τις πλησιάσουν. 

Ζυγός: Η γυναίκα Ζυγός ξέρει πως να τραβάει τα βλέμματα. Διαθέτουν μια γοητεία και είναι αρμονικές, αλλά και σέξι. Η αισθητική και η γλύκα της γυναίκας Ζυγού κάνει πολλούς να την θέλουν και να την πολιορκούν. 

Ταύρος: Έχει γούστο και αφοσίωση. Η γυναίκα Ταύρος είναι μια από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν καθώς έχουν μια φυσική ομορφιά και ξέρουν πως να δημιουργούν ένα άνετο κλίμα όταν τις πλησιάζουν. 

Λέων: Υπό την επήρεια του Ηλίου η γυναίκες Λέων τραβάνε την προσοχή. Έχει αυτοπεποίθηση που σε συνδυασμό με την φυσική γοητεία της δημιουργεί μια ξεχωριστή γυναίκα. Κερδίζει επίσης με την έντονη ενέργεια και την όρεξη της.

Ιχθύες: Έχοντας ως κυρίαρχο τον Ποσειδώνα ξέρει πως να μαγεύει. Καταλαβαίνει τους άλλους και είναι πάντα δίπλα τους. Κερδίζει τους άλλους με τον ρομαντικό χαρακτήρα της και την δύναμη της να δημιουργεί βαθιές αληθινές σχέσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA