Μενού
Hailey Bieber
Hailey Bieber | Instagram
  • Α-
  • Α+

Όπως κάθε χρόνο το Halloween γιορτάστηκε και φέτος από όλο τον κόσμο, με την Ευρώπη να ενσωματώνει όλο και περισσότερο το αμερικανικό έθιμο με τα χρόνια.

Οι αστέρες της showbiz δεν ξέχασαν να συμμετέχουν στο φετινό Halloween με τον καθένα να μεταμφιέζεται σε κάτι διαφορετικό. Ποιοι είναι όμως οι διάσημοι με τα καλύτερα Halloween κοστούμια για το 2023; 

Ariana Grande και Liz Gillies

Η Αριανα και η Λιζ είναι κολλητές εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά του Nickelodeon, Victorious. Όπως και πέρσι, αποφάσισαν να αναβιώσουν μια κλασική ταινία. Επέλεξαν μια από τις πιο γνωστές ταινίες του 1995 με τον τίτλο «Showgirls». 

Η Αριάνα μεταμφιέστηκε ως τη Nomi και η Λιζ ως την Cristal. Δεν μεταμφιέστηκαν απλώς, αλλά αναπαράστησαν και μερικές σκηνές από την κλασσική ταινία. 

Kim Kardasian και η κόρη της North

H Κιμ και η κόρη της Νορθ αποφάσισαν να αναβιώσουν την κλασική ταινία «Clueless» φορώντας τα χαρακτηριστικά κοστούμια τύπου κολέγιο όπως ακριβώς στην ταινία. 

Η Κιμ μεταμφιέστηκε επίσης και ως κούκλα Bratz που πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές κούκλες μετά την Barbie. 

Christina Aguilera

Η Κριστίνα φέτος για το Halloween αποφάσισε να τιμήσει την Cher με την οποία είχαν πρωταγωνιστήσει και στην πασίγνωστη ταινία «Burlesque» πριν 13 χρόνια. 

Adele

Η Αντέλ ντύθηκε ως την μητέρα της οικογένειας Addams, Morticia Addams, και έκανε ολόκληρη ζωντανή εμφάνιση μεταμφιεσμένη.

 

Kendal Jenner

Η Kendal Jenner φέτος μεταμφιέστηκε ως την κλασική εκδοχή της Wonder Woman και την διαχρονική Marilyn Monroe

Hailey Bieber

Η Χάιλυ έκανε δύο μεταμφιέσεις φέτος. Βασίστηκαν σε κλασσικές ταινίας με την μια μεταμφίεση να πρόκειται για τα κορίτσια του αξέχαστου «Mean Girls» και την άλλη του ξεκαρδιστικού «Scary Movie» ως η Buffy Gilmore.

Megan The Stallion

Ίσως και η πιο περιποιημένη στολή με όμορφες λεπτομέριες φέτος ήταν αυτή της Μέγκαν που μεταμφιέστηκε ως ένα από τα λουλούδια της κακιάς βασίλισσας από τo «Αlice in Wonderland»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA