Μενού
Η Ιωάννα Τούνη στις Σεϋχέλλες
Ιωάννα Τούνη | (Instagram @j.touni)
  • Α-
  • Α+

Τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας με τους Έλληνες influencers να χρησιμοποιούν τις σελίδες του σε Instagram και TikTok για να παρουσιάσουν και προωθήσουν προϊόντα στο κοινό τους. 

Η Humble σε έρευνά της, χώρισε τους influencers σε τρεις κατηγορίες βάσει του περιεχομένου τους, Τεχνολογία, Μόδα και Lifestyle (περιεχόμενο για μπαρ, εστιατόρια, φαγητό κλπ) και παρουσίασε ποιοι είναι οι τοπ Έλληνες σε κάθε μία από αυτές. 

Στην κατηγορία Τεχνολογία στην κορυφή είναι οι Unboxholics. Στην κατηγορία Μόδα η Ιωάννα Τούνη κατέχει την πρώτη θέση και ακολουθούν η Modern Cinderella των 313Κ followers και η Fos Bloque. Η Ιωάννα Τούνη βρισκεται στην κορυφή και της κατηγορίας Lifestyle και ακολουθούν οι Fipster και Madame Ginger.

Έρευνα της Humble για τους κορυφαίους Έλληνες influencers σε 3 κατηγορίες
Έρευνα της Humble για τους κορυφαίους Έλληνες influencers σε 3 κατηγορίες | (humble.gr)

Οι αγαπημένοι Έλληνες influencers σε Instagram και TikTok

Στη συνέχεια της έρευνας, η Humble παρουσίασε τους αγαπημένους Έλληνες Influencers στο Instagram και το TikTok.

J Touni, Fipster, Unboxholics, Modern Cinderella, Pamairii, Dat Lilly, Chris Kogias kai Chara Kontochristou είναι η λίστα των αγαπημένων Influencers στο TikTok.

Αναφορικά με το Instagram, η λίστα διαμορφώνεται ως εξής: J Touni, Fipster, Dat Lilly, Unboxholics, Alexandros Kopsialis, Modern Cinderella, Mairiboo, Super kiki, Venetia Kamara, giogiota, Evelina nikoliza, Filio Lou, Fos Bloque.

Έρευνα της Humble για τους αγαπημένους Έλληνες influencers σε TikTok και Instagram
Έρευνα της Humble για τους αγαπημένους Έλληνες influencers σε TikTok και Instagram | (humble.gr)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA