Μενού
Η Ιωάννα Τούνη σε ταξίδι της στο Παρίσι
Ιωάννα Τούνη | (Instagram @j.touni)
  • Α-
  • Α+

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σικάγο και το Λας Βέγκας ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη Αλεξάνδρου και τον φίλο της, Στέφανο Μεντεντζή.

Η γνωστή influencer μοιράστηκε τις εμπειρίες από το ταξίδι της στο Instagram και το TikTok, ενώ σε βίντεό της έκανε unboxing τα ρούχα και τσάντες που αγόρασε από εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands στο Σικάγο.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30%  οπότε είπα θα ψωνίσω» αναφέρει στο βίντεό της στο TikTok.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια. Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια. 

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί, καλά αστειεύομαι, σπατάλες είναι».

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι χιλιάδες. Πολλοί την υποστήριξαν, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν από πού βρίσκει τόσα χρήματα για να κάνει τόσο ακριβές αγορές.

Σχόλια σε βίντεο της Ιωάννας Τούνη
Σχόλια σε βίντεο της Ιωάννας Τούνη | (TikTok)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA