Μενού
hrysoyla-diavati
Χρυσούλα Διαβάτη | NDP
  • Α-
  • Α+

Νέες δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη. Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, αναφέροντας αρχικά ότι δεν γνωρίζει τους δύο υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, το ομοφοβικό της παραλήρημα για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η ηθοποιός έδειξε τη... δυσαρέσκειά της αναφορικά με την προβολή της σεξουαλικής ταυτότητάς του και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για τις κοινές εξόδους του με τον σύντροφό του.

Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, με πιάνει αηδία»

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι;» είπε αρχικά στο «Super Κατερίνα».

«Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δεν ρωτάω κανέναν τι είναι. Πρώτα από όλα, δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει. Να πάμε σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε, το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό» είπε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη, η Χρυσούλα Διαβάτη απάντησε πως «είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα, όμως, όλα αυτά, εκτός από αηδία, δεν με αφορούν. Είναι τελείως ηλίθιο, πώς μπορεί να ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνει ο άλλος, αν τρώει με τα χέρια ή με τα πόδια, εφόσον έτσι κάνει στο σπίτι του; Στο σπίτι του, όμως, να μην θίγει εμένα».

Η κυρία Διαβάτη μίλησε και για την Έφη Αχτσιόγλου, για την οποία είπε πως «δεν ξέρω ούτε την κυρία Αχτσιόγλου, αλλά την έχω ακούσει. Όσο ξέρω τον κ. Κασσελάκη, ξέρω και την κ. Αχτσιόγλου», ενώ, όταν ρωτήθηκε για το ποιον από τους δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα διάλεγε, εκείνη έβαλε τα γέλια και είπε «κανέναν από τους δύο».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.