Μενού
Ο Πάνος Βλάχος στο Faust
Πάνος Βλάχος | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Βλάχος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο στίχος «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βράδυ της Τρίτης (13/2) κατά την εμφάνισή του σε μουσική σκηνή έκανε το δικό του σχόλιο λέγοντας: «Είστε καλά εσείς; Ελπίζω να μην έχετε έρθει ούτε μια φορά σε Live μου. Είναι η πρώτη φορά; Ήρθατε από τις διαφημίσεις που μου έκαναν στον ΣΚΑΪ μάλλον. Δεν είναι κακό. Όσοι ήρθατε για πρώτη φορά ξέρετε κάποιο τραγούδι μου;

Δεν είχα ποτέ την τιμή να είμαι επαναστάτης και, ξέρεις, είμαι καλό παιδί 20-30 χρόνια… Το τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι όλοι οι άνθρωποι, ας πούμε, που προωθούν τη βία, κινούνται κάπως έτσι. Είναι ξεκάθαρο. Σκεφτόμουν εγώ, ότι όλα τα αναρχικά στοιχεία, τα οποία όταν έκαναν μεγάλες τρομοκρατικές δηλώσεις, καθόντουσαν και άκουγαν Πάνο Βλάχο. Viva la revolución. (σ.σ. Ζήτω η επανάσταση)».

Άξιο αναφοράς είναι ότι το κοινό ζητούσε από τον Πάνο Βλάχο να επαναλάβει το τραγούδι, φωνάζοντας «Πες το», με τον γνωστό καλλιτέχνη να κουνάει το κεφάλι του αρνητικά. Στη συνέχεια της βραδιάς χόρεψε ζεμπέικο υπό τον ήχο του τραγουδιού «Στο Κελί 33».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA