Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Παναγιώτης Κουτσουμπής αφού όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, μέσω Instagram, πρόκειται να παντρευτούν.
Το ζευγάρι έκανε μία σύντομη απόδραση στο Παρίσι και όπως όλα δείχνουν εκεί ο Παναγιώτης Κουτσουμπής έκανε την πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια του Alpha.
Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία στο παρελθόν δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram.
«Η αρχή του για πάντα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, την οποία συνόδεψε με δύο κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της.
Σε μία από τις φωτογραφίες διακρίνεται και το μονόπετρο δακτυλίδι, ενώ οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους, επώνυμους και μη, έπεσαν «βροχή».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.