Η Πάρις Χίλτον γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με ένα πάρτι υπερπαραγωγή που πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της διάσημης κληρονόμου στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών ήταν η Σοφία Βεργκάρα, η Σίντεϊ Σουίνι, η Τζέσικα Άλμπα και ο Snoop Dog.
«Είδωλα μόνο για το καλύτερο πάρτι της χρονιάς! Ένιωσα τόσο αγάπη που γιόρτασα τα γενέθλιά μου με τόσους πολλούς φίλους χθες το βράδυ! Ευχαριστώ όλους που ήρθατε. Σας αγαπώ όλους. Ανυπομονώ για το επόμενο» έγραψε σε ανάρτησή της η Πάρις Χίλτον.
- Μυστήριο με την έντονη οσμή στα νότια της Αττικής: Τα σενάρια που έχουν αποκλείσει οι Αρχές μέχρι στιγμής
- Από το ψαλτήρι στο heavy metal: Ο ιερέας από το Ναύπλιο που «τρέλανε» το Pitchfork
- Άδωνις Γεωργιάδης για Ισραήλ: «Ένα αληθινό θαύμα της ανθρωπότητας»
- Στο τραπέζι τα πειραματικά εμβόλια: Η απάντηση του ΠΟΥ στη ραγδαία εξάπλωση του έμπολα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.