Μενού
Kevin-Costner-Christine-Baumgartner
Kevin Costner - Christine Baumgartner | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μπορεί κάποιοι γάμοι να είναι εξπρές και άλλοι να αντέχουν στον χρόνο, όμως, υπάρχουν και εκείνοι οι γάμοι, οι οποίοι με το πέρασμα των χρόνων και ενώ σου έδιναν την εντύπωση ότι θα κρατήσουν «για πάντα», τελικά διαλύονται.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, Κέβιν Κόστνερ και της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2023 μετά από 18 χρόνια γάμου, διεκδικώντας την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους που διανύουν την εφηβεία τους. 

Ο λόγος του διαζυγίου τους, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, ήταν «αγεφύρωτες διαφορές» με την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ να μη διεκδικεί κάτι από την περιουσία, αφού υπήρχε, άλλωστε, προγαμιαίο συμβόλαιο αν και αρχικά αρνούνταν να εγκαταλείψει το σπίτι τους, όπως αυτό όριζε εντός 30 ημερών. 

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 1999 και παντρεύτηκαν το 2004, ενώ απέκτησαν δύο γιους και μια κόρη. 

Ο κύριος λόγος του διαζυγίου, σύμφωνα με το US Magazine, είναι το γεγονός ότι ο Κόστνερ φέρεται να έβαζε την καριέρα του σε προτεραιότητα και σε βάρος της οικογένειάς του. 

Πάντως, τα παρατράγουδα δεν έλειψαν αφού ο Κόστνερ κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι λίγους μήνες πριν τον χωρισμό σήκωνε μεγάλα ποσά από τον τραπεζικό του λογαριασμό και ότι χρέωσε κατά 95.000 δολάρια την πιστωτική του κάρτα με αποτέλεσμα εκείνος να χρειαστεί να μειώσει το όριο, όπως αναφέρει το US Magazine.

Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν διαφωνίες ως προς και την έπαυλη στην οποία έμεναν όλα αυτά τα χρόνια και από την οποία τελικά αναγκάστηκε να φύγει η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Το διαζύγιο βγήκε μέσα στον Φεβρουάριο του 2024. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA