Πριν μερικά χρόνια, τα παιδιά έγραφαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζητούσαν όλο λαχτάρα και επιθυμία το δώρο τους για τα Χριστούγεννα. Περίμεναν με ανυπομονησία την Πρωτοχρονιά για να βρουν και να ανοίξουν κάτω από το δέντρο το επόμενο παιχνίδι τους.
Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο. Για την ακρίβεια, τα social media έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά – και οι γονείς, περνούν τα Χριστούγεννα.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.