Μενού
Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Δυσοίωνες οι προβλέψεις πρώην συντάκτη του Vanity Fair, Γκρέιντον Κάρτερ, για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ισχυρίζεται ότι θα διαρκέσει «μερικά χρόνια και όχι δεκαετίες».

Ο 74χρονος Γκρέιντον Κάρτερ έδωσε συνέντευξη στους Sunday Times και είπε: «Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια και όχι σε δεκαετίες». «Νομίζω πήρε από τον “φτωχό” Χάρι αυτό που ήθελε: φήμη, χρήματα και έναν τίτλο. Η χρησιμότητά του γι’ αυτήν μειώνεται καθημερινά». 

Ο Γκρέιντον Κάρτερ στοιχηματίζει επίσης ότι η 42χρονη Μαρκλ, δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική. Η Δούκισσα του Σάσεξ πρωταγωνίστησε για ένα διάσημα στην ταινία «Suits» πριν παντρευτεί τον 39χρονο Χάρι, το 2018. «Αν υπάρχει στα σκαριά μια εκπομπή “Real Housewives of Montecito”, θα ήταν μέσα» είπε στη συνέντευξή του, όπως μεταδίδει η New York Post.

Οι προβλέψεις του Κάρτερ έρχονται καθώς το βασιλικό ζεύγος εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθεί την τελευταία παράσταση του «PLAY» της Katy Perry στο Resorts World Theatre στο Λας Βέγκας.

«Ο πρίγκιπας Χάρι πλήρωσε τεράστιο κόστος»

Βασιλικός δημοσιογράφος είχε υποστηρίξει ότι ο Χάρι έχει γίνει εντελώς «εξαρτημένος» από τη Μαρκλ «για την κοινωνική του ζωή». «Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει έναν κύκλο φίλων που πίνουν που μπορεί να χαλαρώσει στο Montecito, το οποίο έχει πληθυσμό ηλικιωμένων, και είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει τον αντίκτυπο» δήλωσε ο συγγραφέας Phil Dampier στο The Mirror την περασμένη εβδομάδα.

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, τη βασιλική του ιδιότητα και τις στρατιωτικές του σχέσεις, αλλά έχασε και πολλούς φίλους» πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Χάρι πλήρωσε «ένα τεράστιο κόστος» φεύγοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA