Μενού
Η influencer Lana Rhoades
Lana Rhoades | (Instagram @lanarhoades)
  • Α-
  • Α+

Η Lana Rhoades, διάσημη πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών, σε συνέντευξή της στο podcast του Harry Jowsey είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να είχε διαγράψει όλα τα παλιά της βίντεο από τις ταινίες ενηλίκων και εξήγησε τον λόγο.

Η 27χρονη από το Σικάγο των ΗΠΑ μπήκε στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων σε ηλικία 19 ετών, ωστόσο σε λιγότερο από έναν χρόνο αποχώρησε για να ακολουθήσει άλλη καριέρα. 

Τα παλιά της βίντεο παραμένουν όμως ακόμη στο διαδίκτυο και μπορούν να τα δουν όλοι. Η Lana Rhoades, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amara Maple, περιέγραψε τη δουλειά της στη βιομηχανία ροζ ταινιών και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, σύμφωνα με το unilad.com.

Όπως περιέγραψε στο podcast του Harry Jowsey, ένας ατζέντης «με πέταξε εκεί για να γυρίσω ταινίες ενηλίκων».

Ήταν στη βιομηχανία για περίπου οκτώ μήνες, ωστόσο στη συνέχεια γνώρισε έναν YouTuber και τα μάτια της άνοιξαν στον κόσμο της επιρροής (influencing). Το άτομο που γνώρισε έβγαζε «15.000 δολάρια για να ποστάρει μια φωτογραφία με ένα τζιπ στο Instagram του. Και έλεγα "Ουάου, πληρώνομαι 1.200 δολάρια για να κάνω αυτή την αηδιαστική σκηνή σεξ, γιατί το κάνω αυτό;"».

Τότε ήταν που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βιομηχανία, αλλά την απασχολούν τα παλιά της βίντεο που άφησε πίσω της.

Με την ανάπτυξη του δικού της Instagram και τη χάραξη καριέρας ως influencer, οδήγησε επίσης στο να γίνει η Rhoades «νούμερο ένα στο PornHub». Επομένως, της ήταν δύσκολο να ξεφύγει πλήρως από τον προηγούμενο εργασιακό της ρόλο.

Εξηγεί επίσης ότι δεν ωφελείται οικονομικά από αυτό, καθώς για πολλά από τα βίντεό της δεν έχει κανένα δικαίωμα, αλλιώς «πιθανώς θα τα είχα διαγράψει όλα τώρα».

Lana Rhoades: «Θα έδινα τα πάντα για να έχω πίσω την αξιοπρέπειά μου»

Ερωτηθείσα για το αν έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή της στα βίντεο, η Rhoades αποκαλύπτει: «Το λέω ειλικρινά στους ανθρώπους ότι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω θα έδινα τα πάντα για να έχω πίσω την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό μου και για να μην μπορούν οι άνθρωποι να με βλέπουν με αυτόν τον τρόπο».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Rhoades μιλάει αρνητικά για τις εμπειρίες της από τη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων. Το 2022, κατακεραύνωσε τη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων ως «100% ψεύτικη» και κατηγόρησε όσους ανήκουν σε αυτήν ότι αντιμετωπίζουν τους ηθοποιούς σαν «νούμερα τσίρκου».

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι «ασεξουαλική« και ότι «δεν μου αρέσει καν να κάνω σεξ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA