Μενού
Emma Heming Willis
Emma Heming Willis | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Ουίλις δίνει μάχη με την άνοια. Η κόρη του επιβεβαίωσε την επιδείνωσή της υγείας του ηθοποιού που έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, σύμφωνα με τη Sun. 

Είναι μια αρκετά σπάνια μορφή της νόσου και μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά του ασθενή, προκαλώντας διαταραχές προσωπικότητας και μείωση της λεκτικής ικανότητας. 

Η σύζυγος του ηθοποιού Έμμα Χέμινγκ που δε σταματά να είναι στο πλευρό του, λύγισε σε μια συνέντευξη της τη Δευτέρα μιλώντας για την κατάσταση του συζύγου της.

Δεν άντεξε και έκλαψε λέγοντας: «Αυτό που μαθαίνω είναι πως η άνοια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο για το άτομο που διαγνώστηκε και επίσης σκληρό για την οικογένεια του. Και αυτό δεν διαφέρει ούτε για τον Μπρους, ούτε για εμένα, ούτε για τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι πρόκειται για οικογενειακή ασθένεια, ισχύει πραγματικά». 

Η Έμμα είναι παντρεμένη με τον Μπρους από το 2009 και έχουν δύο κόρες 9 και 11 ετών, ενώ έχει και άλλες τρεις κόρες με την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. 

«Το πιο σημαντικό ήταν να μπορούμε να τους  πούμε ποια ήταν η ασθένεια, να εξηγήσουμε τι είναι. Δε θέλω να υπάρχει στίγμα ή ντροπή στη διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας» είπε η 45χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA