Μενού
sakis-tanimanidis
Σάκης Τανιμανίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες ημέρες είχε ξεσπάσει σάλος με τη φοροδιαφυγή γνωστού influencer και παρουσιαστή, ο οποίος φέρεται να μη δήλωνε τα χρήματα που λάμβανε από εταιρείες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων μέσω social media.

Κάποια δημοσιεύματα δε ανέφεραν ότι ο εν λόγω παρουσιαστής είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με τον ίδιο να μην τοποθετείται μέχρι στιγμής επί του θέματος. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης (8/11) στη «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η απάντηση της πλευράς Τανιμανίδη που διαψεύδει το δημοσίευμα και εξηγεί τι πραγματικά συνέβη.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, ο Σάκης Τανιμανίδης κλήθηκε να πληρώσει ένα πρόστιμο που αφορά στην εταιρεία παραγωγής του «World Party», η οποία έχει κλείσει πλέον.

 

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στη Super Κατερίνα: «το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε, θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο. Το πρόστιμο αφορούσε σε ένα έγγραφο που δεν είχε κατατεθεί στα βιβλία της εφορίας, της εταιρείας παραγωγής». 

Δείτε επίσης:

Οι δισεκατομμυριούχοι της Χαμάς - Παραμυθένιες ζωές και πλούτη στον αθέατο κόσμο της τρομοκρατίας

Πώς έγινε το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου που δεν ήθελε να κάτσει δίπλα στην Αχτσιόγλου

Ευτράπελο στον «αέρα» της ΕΡΤ: Έμειναν άναυδοι με το «είστε για τον π...»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA