Μενού
nikos-pappas
Νίκος Παππάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά τις δηλώσεις του πρώην μπασκετμπολίστα που τόνισε ότι φοβάται να φέρει παιδί σε αυτόν τον κόσμο καθώς «αν βγει γκέι θα το κράξει ο Μπέος και αν βγει χοντρό θα το κράξει ο Λιάγκας». 

Ο Νίκος Παππάς σε ερώτηση που του έγινε σε podcast που ήταν καλεσμένος, για το αν θέλει να κάνει παιδί, ανέφερε «Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να κοιτάξω και το βήμα να κάνω ένα παιδί, αλλά σε αυτή τη μισαλλόδοξη κακεντρεχή κοινωνία, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να υποδεχτεί αυτόν τον άνθρωπο, ένα νέο μέλος.

Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν; Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δακτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα».

Η τοποθέτηση αυτή «έπαιξε» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το πρωί της Τρίτης (12/12) με τον παρουσιαστή να σχολιάζει σε έντονο ύφος τα όσα άκουσε και εμφανώς νευριασμένος κάλεσε τον 33χρονο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας: «Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ με μηνύσεις και αγωγές, τον καλώ να ζητήσει συγγνώμη και να βγει να μου πει πότε κορόιδεψα εγώ έναν άνθρωπο που είναι χοντρός.

Γιατί τώρα όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε κι έναν Λιάγκα για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ.

Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων ήταν διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; Ντροπή λίγο κύριε Παππά.

Βγείτε, ζητήστε συγγνώμη. Με αγάπη το λέω. Δεν μου το είχατε πει ότι είχε πει αυτή τη βλακεία, αλλιώς δεν θα το έπαιζα».

Η απάντηση του Νίκου Παππά με βίντεο από το 2019

Ο Νίκος Παππάς μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα που τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη, ανέβασε ένα βίντεο του Γιώργου Λιάγκα από το 2019, που σχολίαζε τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, γράφοντας παράλληλα «Συγγνώμη Γιώργο μου».

Στο βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρει: «Για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν λέω τη λέξη "χοντρή" αλλά έχει παραπάνω κιλά, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να καλυφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία και να είναι ας πούμε σαν να είναι της greenpeace η διαφήμιση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA