Μενού
Η Σίσσυ Χρηστίδου
Η Σίσσυ Χρηστίδου σε έξοδο | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με μία σειρά από story στο Instagram, ήταν κατηγορηματική σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος χώρισε πρόσφατα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ακριβώς συνδέθηκε το όνομά της με τον ηθοποιό με τον οποίο, όπως είπε, είχε συναντηθεί μόνο τρεις φορές, στο θέατρο και σε παράστασή του και στην εκπομπή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα ενοχλημένη όταν χρειάστηκε να εξηγήσει την «ιστορία» στα παιδιά της, ζητώντας απ' όλους όσοι την έχουν αναπαράγει να «το λήξουμε λίγο παιδιά».

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση για τη σχέση με τον Στάνκογλου

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να είχα κάνει γιατί δεν έχω κανένα λόγο, κανένα. Πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά!

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας όπως ίσως έχετε δει, έγινε μια αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, για μια νέα σχέση που αφορά στη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά του και ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα, αλλά ναι που σε κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία, λοιπόν, πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου, δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου ότι εγώ είμαι η σχέση του. Κανένας δεν με πήρε, από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί τρεις φορές στη ζωή μας. Τρεις!»

«Και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ απεριόριστα. Μου έχει κάνει την τιμή και έχει έρθει στην εκπομπή μου. Τον σέβομαι πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά!» εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Τον πήρα πρώτη φορά αν ξέρει κάτι, αν έχει ιδέα, πως όλο αυτό ξεκίνησε. Δεν είχε!

Στην πορεία ομολογώ και ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν έπαιξαν την είδηση αυτή και το όνομά μου. Τα σάιτ, όμως, έπαιξαν την είδηση κανονικά. Φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα» πρόσθεσε.

«Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση αν ίσχυε να έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνουμε την ίδια δουλειά! Όμως, κάνοντας ένα σωστό ρεπορτάζ, οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους να ρωτήσεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα. Και έχουν και παιδιά στην εφηβεία» είπε ακόμη.

«Και επειδή χρειάστηκε να κάνω μια άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα όποιο σάιτ ή άλλο μέσο χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μου και το όνομά του, να την αποσύρει» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA