Με αφορμή μια συνέντευξη περί bullying της Χριστίνας Βράχαλη, η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε μια αντίστοιχη εμπειρία που είχε βιώσει στο παρελθόν, την οποία εκμυστηρεύτηκε από τον αέρα της εκπομπής της.
Μιλώντας στο «Breakfast at Star» στον STAR, η Ελένη Χατζίδου, αποκάλυψε ότι ένας επιχειρηματίας την είχε κλειδώσει στο γραφείο του για την «στριμώξει».
Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Πώς δεν το έχω βιώσει; Εμένα με έχουν κλειδώσει μέσα σε γραφείο επιχειρηματία, σε γραφείο νυχτερινού μαγαζιού, να μην μπορώ να φύγω, για να με στριμώξει, να μου πει, να μου κάνει… με κλείδωσε και ούρλιαζα…».
Κατά τη συζήτηση ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει ανοίξει ο δρόμος και πλέον καταγγέλλονται πιο εύκολα τέτοιου είδους συμπεριφορές.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.