Μενού
syrigos
Ο Νίκος Συρίγος. | Glomex/Mega Tv
  • Α-
  • Α+

Στις δυσκολίες και τις άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της τηλεόρασης αναφέρθηκε προ ημερών ο Άρης Καβατζίκης.

Στην πρωινή της εκπομπή στο Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε ότι η ίδια δεν έχει βιώσει κάτι παρόμοιο στον χώρο των media.

Ο Νίκος Συρίγος από τη μεριά του τόνισε πως νιώθει ότι «ο Άρης Καβατζίκης είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος μέσα σε αυτόν εργασιακό χώρο».

Συρίγος: Τι είπε για τον Καβατζίκη

«Αν ο Άρης μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση λέει αυτά που λέει, στενοχωριέμαι και νιώθω ότι είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος μέσα σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Μα, αν λες ότι δουλεύω τόσα χρόνια στον πιο απαξιωτικό, βρώμικο και με πισώπλατα μαχαιρώματα χώρο... Θα μπορούσες να το αντέξεις τόσα χρόνια;», διερωτήθηκε ο Νίκος Συρίγος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA