Μενού
Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή ήταν μεταξύ των πολλών καλλιτεχνών που έδωσαν το «παρών» στην ταφή του Βασίλη Καρρά που έγινε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. 

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ήταν ξεκάθαρο ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν καταρρακωμένη και πενθούσε για τον αγαπημένο της, Βασίλη Καρρά, για τον οποίο στο παρελθόν είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια, ενώ τον είχε αποκαλέσει «καλλιτεχνικό πατέρα» της. 

Είναι γνωστό, άλλωστε, το πόσο την είχε βοηθήσει εκείνος στα πολύ πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού έχοντάς τη στο πλευρό του σε νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν, αλλά και δίνοντάς της δύο τραγούδια, το «Αδιέξοδο», αλλά και το «Γέλα μου», στον πρώτο της ομότιτλο άλμπουμ.

Δυστυχώς, όμως, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της τραγουδίστριας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν να πουν κάτι αρνητικό για εκείνη, κυρίως μέσω Twitter, σχολιάζοντας από τα βαμμένα κόκκινα νύχια (δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τον λόγο ύπαρξής τους ή λες και από εκεί φαίνεται το αν και πόσο πενθεί κάποιος) μέχρι το αν έχει αλλάξει το πρόσωπό της από πλαστικές επεμβάσεις. 

Κάποιοι δε έσπευσαν να tweetαρουν το πόσο χαίρονται που «επιτέλους την είδαμε» χωρίς τα φίλτρα του Instagram σαν και κέρδισαν κάποιο τρόπαιο ή αυτό να τους έλειπε για να ολοκληρωθούν σαν άνθρωποι. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή δέχεται τέτοιου είδους επίθεση, αφού έχει βρεθεί και άλλες φορές στο στόχαστρο με «αφορμή» τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές στην πίστα.

Βέβαια, η ίδια δεν έχει δείξει να ιδρώνει το αυτί της. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» τον περασμένο Απρίλιο είχε «απαντήσει» σε όλους τους καλοθελητές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το τι άποψη μπορεί να έχει ο και καθένας δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά».

Τα υποστηρικτικά μηνύματα «κέρδισαν»

Πάντως, είναι πολύ παρήγορο το γεγονός ότι την ημέρα της κηδείας του Βασίλη Καρρά και την ώρα που το όνομα της Δέσποινας Βανδή τρένταρε για τελείως λάθος ή αλλιώς άκυρους λόγους στο Twitter, τα υποστηρικτικά μηνύματα στο πρόσωπο της τραγουδίστριας που εξέφραζαν την κοινή λογική ήταν απείρως περισσότερα.  

Ποια είναι αυτή; Πρώτον ότι είναι τελείως παράλογο το να υπάρχουν άνθρωποι που βρήκαν κάτι αρνητικό να πουν ακόμα και τώρα που την είδαν ντυμένη όπως θα ήταν κάθε απλός άνθρωπος που πάει να αποχαιρετήσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Σκέψου να είχε πάει έστω και λίγο βαμμένη ή περιποιημένη τι θα συνέβαινε.

Δεύτερον ότι καλύτερα να κοιτάει κανείς την καμπούρα του προτού μιλήσει για τον άλλο, μια «κακιά» συνήθεια που έχει «ανθίσει» τα τελευταία χρόνια στα social media.

Τρίτον ότι κανείς δεν είναι όμορφος την ώρα που πενθεί και αν κάποιος καμώνεται ότι το έχει καταφέρει, ας μας δείξει τον τρόπο γιατί έχουμε και εμείς «μεγάλη απορία» να μάθουμε το know how. 

Τέταρτον και προφανέστερο ότι ο κάθε άνθρωπος κάνει ό,τι θέλει με την εμφάνισή του είτε αυτό σημαίνει πλαστικές είτε οτιδήποτε άλλο που θα τον κάνει να νιώθει καλύτερα και προφανώς δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν. 

Και για το τέλος μια απορία με δύο σκέλη: Όσοι «κράζουν» συστηματικά μέσω social media επώνυμους και όχι μόνο, δεν έχουν βαρεθεί πια; Ή το κάνουν γιατί με το να κράζουν νιώθουν πραγματική χαρά και ικανοποίηση; Γιατί αν πες το πρώτο μπορούμε άνετα να το προσπεράσουμε, ελπίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί στο μέλλον ή τελικά μπορούμε να ζήσουμε και με την απορία, το δεύτερο μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσει τους ίδιους και να το ψάξουν, φιλική συμβουλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA