Μενού
Return of the Jedi
Return of the Jedi | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μερικά από τα πιο εμβληματικά μπικίνι όλων των εποχών έχουν πουληθεί για μνημειώδη ποσά σε δημοπρασίες, καθώς οι θαυμαστές των celebrities πληρώνουν τεράστιες τιμές για ένα μικρό κομμάτι του «άστρου» τους.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα αποκαλυπτικό κοστούμι από ψεύτικο δέρμα που ανήκε στη σεξοβόμβα Raquel Welch, εμπνευσμένο από τον διάσημο ρόλο της στο One Million Years BC, βγήκε στο «σφυρί» έναντι 10.000 λιρών, όπως γράφει η Sun.

Το αυθεντικό μπικίνι από δέρμα ελαφίνας που φορούσε η Raquel στην ταινία του 1966 έγινε πολιτιστικό φαινόμενο. Παρακάτω θα δούμε μερικά μαγιό που έγραψαν ιστορία στο αμερικανικό φιλμ.

Myleene Klass

Η ποπ καλλονή και τηλεπαρουσιάστρια άναψε «φωτιές» όταν εμφανίστηκε να κάνει ντους με ένα λευκό μπικίνι στην τηλεοπτική εκπομπή I'm A Celebrity το 2006.

Η Myleene τερμάτισε δεύτερη στο τηλεπαιχνίδι, αλλά το πραγματικό της έπαθλο ήταν η εκτόξευση της αξίας του μαγιό. «Αγόρασα το λευκό μπικίνι για 40 λίρες. Μετά την παράσταση το πούλησα για 7.500», είχε πει.

Carrie Fisher

Η αξέχαστη εμφάνιση της Fisher με το αποκαλυπτικό της ρούχο ως όμηρος του Jabba the Hutt στην τρίτη ταινία Star Wars έκανε το αυθεντικό μαγιό που φορούσε για τον ρόλο να αξίζει το βάρος του σε χρυσό σε δημοπρασία.

Το μπικίνι πωλήθηκε για 77.000 λίρες κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής δημοπρασίας ονόματι «Profiles of History» το 2016.

Ursula Andress

Το ερωτικό ενδιαφέρον του James Bond στην ταινία του 1962, Dr. No, η Andress «σκάει» με ένα κρεμ μπικίνι καθώς βγαίνει αργά από τα κύματα ως άλλη «Αφροδίτη». 

Το κομμάτι αυτό κέρδισε ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ερλ, έναντι περίπου 40.000 λιρών, ενώ αργότερα δεκαπλασίασε την αξία του, διαθέτοντάς το σε δημοπρασία έναντι 400.000.

Barbara Windsor

Όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Η Barbara Windsor πέταξε το σουτιέν του καναρινί μπικίνι της για μία σκηνή στο Carry On Camping, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη ζήτηση του σετ.

Τελικά πουλήθηκε έναντι 9.500 λιρών, αλλά αργότερα τα δύο του μισά χάθηκαν και μόνο το μπικίνι διασώθηκε, όταν βρέθηκε μέσα στους κάδους μίας εταιρείας ρουχισμού το 1990.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA