Μενού
Γυναίκα
Γυναίκα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πολλοί άνθρωποι με το που ακούσουν ένα ζώδιο ξινίζουν και τρέχουν μακριά. Και αυτό συμβαίνει γιατί κάποια από αυτά τα ζώδια είναι δύσκολο να τα συμπαθήσεις. Γιατί όμως γίνεται αυτό;

Τα 6 πιο μισητά ζώδια 

Δίδυμος: Η δίδυμοι είναι φιλικά ζώδια, αλλά πολλές φορές η διπλή προσωπικότητα τους ενοχλεί τους άλλους. Μια σε αγαπάει και μια σε μισεί. Έχει πολύ ασταθή χαρακτήρα και συχνές αλλαγές στη διάθεση του. Παρόλο που είναι φιλικοί, δύσκολα δημιουργούν αληθινές σχέσεις και μερικές φορές απογοητεύουν τους άλλους. 

Παρθένος: Μερικοί είναι πολλοί καλοί αλλά πολλές φορές ένας Παρθένος βγάζει μια απαξίωση που ξενίζει τον κόσμο. Γίνονται επικριτικοί και με ένα βλέμμα τους απλώς δεν θες να τους ξαναδείς. Έχουν έναν αμυντικό μηχανισμό που δεν μπορούν να ελέγξουν και δεν ρίχνουν τον τοίχο τους εύκολα. 

Λέων: Το κακό με τον Λέων είναι ότι είναι ψωνάρα. Δεν ξέρει να χάνει και οι Λέων μπορεί να γίνουν ενοχλητικοί λόγω της ανταγωνιστικότητα τους. Επίσης, αυτή η υπερηφάνεια τους μπορεί να βγάζει κάτι ψεύτικο στους άλλους με αποτέλεσμά να μην είναι και οι πιο συμπαθητικοί άνθρωποι.

Κριός: Ένας Κριός έχει συνεχώς κάτι να πει. Μπορεί να ενοχλούν τους άλλους με τον χαρακτήρα τους, στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση και ότι δεν φοβούνται τίποτα. Επίσης, θυμώνουν πολύ εύκολα και δημιουργούν εντάσεις. 

Σκορπιός: Νομίζουν ότι τα λένε όλα έξω από τα δόντια, ωστόσο αν νευριάσουν ξεπερνούν τα όρια. Είναι άνθρωποι που η συμπεριφορά τους γίνεται τοξική και φτάνει σε σημείο να μην τους αντέχει κανείς. Επίσης, δεν ζητάνε συγγνώμη και δεν δείχνουν ποτέ μετάνοιά για τις πράξεις τους. 

Ζυγός: Ο ζυγός είναι από τα άτομα που ξεγελάει με την εμφάνιση του. Είναι γνωστοί για την ομορφιά τους και τη γλύκα τους. Ωστόσο, θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Ακόμα πιο τρομακτικό είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ήσυχα ζώδια και τα κάνει όλα χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA