Μενού
  • Α-
  • Α+

Μερικά ζώδια είναι τόσο περίεργα και μοιάζουν να μην συμπαθούν κανέναν. Οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού είναι γκρινιάρηδες και παραπονιούνται για τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αστρολόγους πρόκειται για δυο ζώδια του αέρα και δυο του νερού.

Σκορπιός 

Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πάντα βρίσκουν κάτι που τους ενοχλεί. Για να σε συμπαθήσει πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο ζώδιο και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πληγωθεί. Αν τον ενοχλήσεις να αναμένεις εκδίκηση γιατί μπορεί να σε μισήσει. 

Αιγόκερως 

Είναι ένα πολύ εργατικό ζώδιο και δεν αντέχει τον έλεγχο. Αν θες να σε συμπαθήσει πρέπει να δείξει σεβασμό και όχι πίεση. Αν του δώσεις μια συμβουλή σπάνια θα πει ευχαριστώ, καθώς θεωρεί ότι όλοι είναι ηλίθιοι. 

Υδροχόος

Λατρεύει τους αληθινούς ανθρώπους αλλά σιχαίνεται όσους προσποιούνται. Α θες να σε συμπαθήσει πρέπει να τον κάνεις να σε συμπαθήσει δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό. Είναι επιθετικοί όταν τους πάτε κόντρα και δεν θέλουν γκρίνια ούτε και κριτική. 

Καρκίνος

Μισούν όσους δεν τους δίνουν προσοχή. Θέλουν οι άλλοι να καταλαβαίνουν τι περνάνε, ενώ δεν συγχωρούν εύκολα. Αν του κάνεις κακό θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να το επεξεργαστεί και να δει αν τελικά σε μισεί ή σε θέλει στη ζωή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.