Η Τάνια Τσανακλίδου βρέθηκε την Τρίτη (23/1) στο «Στούντιο 4» και δεν έκρυψε ότι μία συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν την έχει βάλει σε δικαστικές περιπέτειες και ότι τον επόμενο μήνα θα δικαστεί.
«Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει σε αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο ανθρωπιάς στον διπλανό μου και στην οικογένειά μου. Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει και στο επάγγελμά μου», εξομολογήθηκε αρχικά η αγαπημένη ερμηνεύτρια.
«Πρέπει να σας πω, βέβαια, ότι παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω διότι είχα δώσει μια πολύ μεγάλη συνέντευξη στην "Αυγή" το 2020 που ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα και μία πολιτική τοποθέτηση και είπα ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος, πρέπει να γίνει μία εξέγερση», ανέφερε στη συνέχεια.
«Κάποιος από την Πελοπόννησο με έστειλε στον εισαγγελέα και είπε "πώς αφήνετε να ξεσηκώνουν τον κόσμο σε βιαιοπραγίες". Θα δικαζόμουν αύριο, αλλά απέχουν οι δικηγόροι και θα πάει Φλεβάρη. Φυσικά και θα συνεχίσει. Ότι ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες», εξήγησε η Τάνια Τσανακλίδου, ενώ αναρωτήθηκε στο τέλος:
«Και λέω "ρε παιδί μου, πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μία ηλικιωμένη γυναίκα;"».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.