Μενού
Τάσος Κωστής
Τάσος Κωστής | NDP
  • Α-
  • Α+

Πέθανε πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του ηθοποιού Τάσου Κωστή, η οποία εδώ και λίγο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο, όπως γνωστοποίησε μέσα από το «Πρωινό» την Παρασκευή (22/3) ο Γιώργος Λιάγκας.  

Ο Τάσος Κωστής και η σύζυγός του ήταν μαζί 44 χρόνια, ενώ όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, η γυναίκα του ήταν «τα πάντα για εκείνον στη ζωή του». Απέκτησαν έναν γιο, ο οποίος τους χάρισε δύο εγγόνια. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο «Πρωινό» για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του με εκείνον στο πλευρό της, ενώ πριν από μερικά χρόνια πάλευε εκείνος ενάντια στον καρκίνο με τη τη συμπαράστασή της.  

«Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν από δέκα χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έτσι είναι η ζωή, έτσι τη ζούμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει πόσο γρήγορα σηκωνόμαστε γιατί δεν γίνεται να μην πέσεις, να μην κλάψεις. Μετά λες "ώπα, τώρα τι κάνουμε;".

Αφού σου δίνεται η δυνατότητα να το παλέψεις, οφείλεις να το παλέψεις. Δεν τα παρατάμε. Είναι πιο δύσκολο από την έξω μεριά. Όταν είσαι πάσχων, βγαίνεις από τα χειρουργεία και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πάντα φοβάσαι για τον άνθρωπό σου, αλλά οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι γιατι σε άλλους δεν δινεται καν η δυνατότητα να πολεμήσουν», είχε δηλώσει ο Τάσος Κωστής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA