Μενού
Τάσος Ξιαρχό
Τάσος Ξιαρχό | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη για τη σχέση του με τον χορό και το σεξ, ενώ αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός και δεν έκρυψε ότι υπάρχουν άτομα που του ζητούν να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη για να κολλήσουν HIV και να πάρουν το επίδομα. 

«Το σεξ μπήκε στη ζωή μου πολύ πρόσφατα, είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορονοϊό δεν έκανα σχεδόν καθόλου σεξ. Μπορεί να έκανα μια δύο φορές τον χρόνο κι αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ μου. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό κι είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα. Ντρέπομαι για στιγμές, αλλά τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ίδιος αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια ανακάλυψε ότι είναι οροθετικός. 

«Για αρχή πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι οροθετικός. Οροθετικός είναι ο ιός του HIV, ο οποίος θέλει πολλά χρόνια για να ενεργοποιηθεί. Πριν από δύο χρόνια, τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα "έχω AIDS". Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου, γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί», εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Πρόσθεσε δε ότι «δυστυχώς είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει, μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή».

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέχεια, αν και ο ίδιος προτιμά να έχει επαφές με οροθετικά άτομα, έχει γνωρίσει άτομα, τα οποία του έχουν ζητήσει να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη, ώστε να κολλήσουν προκειμένου να πάρουν το επίδομα. 

«Σε αυτόν τον χώρο των γκέι και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει τι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Δεν μπορώ να ενημερώνω κάθε άνθρωπο για αυτό που έχω, ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ, για να κολλήσουν και να πάρουν το επίδομα.

Είναι περίπου 700 ευρώ, δεν το έχω πάρει ακόμα, θα το πάρω φέτος. Ένιωθα πολλές τύψεις να πάρω χρήματα που ήταν για δική μου απροσεξία κι όχι από τον οργανισμό μου. Πλέον θα το πάρω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ όταν το έμαθα που έχασα δουλειές κλπ. Είναι βαρύ, βάναυσο για έναν άνθρωπο που το έβλεπε αυτό ως τότε με τις ταινίες», είπε ο Τάσος Ξιαρχό. 

«Πλέον είναι και θέμα απόλαυσης. Δεν μπορώ να κάνω σεξ με προφυλακτικό, οπότε θα επιλέξω να κάνω είτε με κάποιον που είναι οροθετικός, είτε που θα το γνωρίζει ότι είναι πολύ ελεγχόμενο στη ζωή μου», κατέληξε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA