Μενού
Θανάσης Ευθυμιάδης
Θανάσης Ευθυμιάδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή το νέο βιβλίο του ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε τη Δευτέρα (15/4) στο «Fay’s Time» και μίλησε για τη θέση της γυναίκας στον σύγχρονο κόσμο, τονίζοντας ότι μετά από τόσες χιλιετίες οι γυναίκες πρέπει να πάρουν καίριες θέσεις στη διακυβέρνηση του πλανήτη. 

«Οι γυναίκες και οι άνδρες αυτής της γενιάς θα μείνουμε στη ιστορία. Για πρώτη φορά στον Δυτικό κόσμο η θέση της γυναίκας αλλάζει, τεράστιες διαφορές», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός. 

«Εμείς που επιλέξαμε να ζήσουμε σε αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών και ποιους γονείς θα έχουμε - γιατί εμείς το επιλέγουμε, αυτό πιστεύω - επιλέξαμε να ενσωματωθούμε στη Γη σε αυτή τη χρονική περίοδο, κάτι ξέραμε.

Για κάποιον λόγο θέλαμε να ζήσουμε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που ήρθε και είναι σε εξέλιξη στον υπόλοιπο πλανήτη για τη θέση της γυναίκας», πρόσθεσε.

«Η γυναίκα που θα διαβάσει αυτές τις ιστορίες μου από αυτό το βιβλίο, αλλά και από το πρώτο μου βιβλίο, θα καταλάβει ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες γουρούνια, δεν είναι όλοι γυναικοκτόνοι, δεν είναι όλοι φαλλοκράτες, δεν υποστηρίζουν όλοι οι άνδρες την πατριαρχία», τόνισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Καταλάβαμε ότι το πράγμα ήταν σάπιο, εδώ και τόσες χιλιετίες, καταλάβαμε από τα αποτελέσματα ότι παντού στον πλανήτη γίνονται πόλεμοι, υπάρχουν αδικίες και τόσες χιλιετίες είναι οι άνδρες στην εξουσία. 

Βλέποντας το αποτέλεσμα, έρχομαι και λέω, μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσουμε τη βοήθεια των γυναικών στη διακυβέρνηση του πλανήτη;

Όχι απλά να ρωτάμε τη γνώμη τους, αλλά να πάρουν καίριες θέσεις, ώστε να βγάλουν καινούρια αποτελέσματα για τα παιδιά μας», επεσήμανε στο τέλος ο Θανάσης Ευθυμιάδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA