Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, το οποίο θα προβληθεί αύριο Σάββατο (6/12) στο Open και ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.
Σε αυτό ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως πλέον την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αναφέρει πως δεν θα ξαναπαντρευτεί.
Διαβάστε επίσης - Νεφέλη Μεγκ για Καινούργιου: «Εφόσον έμεινε έγκυος και παντρεύεται, ξέρω ότι κι εγώ δεν θα μείνω στο ράφι»
«Ερημίτης δεν είμαι, ούτε θα γίνω! Αλλά έχω επιλέξει οτιδήποτε πλέον προσωπικό να μένει στο βαθμό που μπορώ προσωπικό. Το προστατεύω!
Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο καλό για μένα καταρχάς, έχω και μεγάλα παιδιά οπότε δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ξανά. Οριακά είμαι σίγουρος γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.