Μενού
Η γκάφα της TikToker με τη βαφή φρυδιών
Η γκάφα της TikToker με τη βαφή φρυδιών | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Μία κοκκινομάλλα ανάρτησε στο Tiktok την απίστευτη γκάφα της, αφού μία βαφή χέννα με παραπλανητική συσκευασία που χρησιμοποίησε είχε ως αποτέλεσμα να μείνει με κόκκινα μαλλιά και φρύδια... κατράμι

Γνωστή με το όνομα attempting alex στο TikTok, η κοπέλα νόμιζε πως θα ποστάρει ακόμα ένα βίντεο μακιγιάζ, αλλά κατέληξε σε «ναυάγιο», όπως μοιράστηκε η Sun. Στην αρχή δείχνει τη συσκευασία για χέννα φρυδιών, στην οποία η απόχρωση αναγράφει «foxy», σε ένα σκούρο πορτοκαλί πλαίσιο.

Εύλογα λοιπόν υπέθεσε πως η βαφή προσέγγιζε το χρώμα των μαλλιών της, και έτσι την εφάρμοσε νομίζοντας πως τα φρύδια της θα έδειχναν φυσικά πιο πλούσια. Για κακή της τύχη όμως, η συσκευασία περιείχε σκούρα καφέ βαφή.

«Πρέπει να πάω στη δουλειά αύριο», αναστέναξε στο κλιπ. Όσα μαντηλάκια και αν χάλασε, δεν μπόρεσε να ξεπλύνει την «χτυπητή» απόχρωση από τα φρύδια της, παρά κατάφερε να την κάνει ανεπαίσθητα πιο αχνή.

«Δεν είναι και τόσο άσχημο, αλλά από το τέλειο απέχει κάτι χιλιόμετρα», λέει στο βίντεο, προσπαθώντας να βγάλει λίγο γέλιο από την κατάσταση, και δήλωσε την παραίτησή της από την προσπάθεια. Τα υπόλοιπα θα τα γιατρέψει ο χρόνος.

«Οδηγίες για το μέλλον, η χέννα σκουραίνει όσο περισσότερο την κρατάς στις τρίχες», συμβουλεύει ένας σχολιαστής. «Αν θες να βγει πιο ανοιχτό, μην το κρατάς για ώρα», συμφώνησε ένας ακόμα, με πολλούς να την παρηγορούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA