Μενού
Η παρουσία του Ισραήλ στην Eurovision
Η Eden Golan στην Eurovision | AP Photos / Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Αφιερωμένο στην παρουσία της Eden Golan για το Ισραήλ, οι «Times of Israel» αποκάλυψαν το παρασκήνιο από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο περιθώριο του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, Eurovision 2024.

Οι Times of Israel στο σχετικό τους δημοσίευμα για την εκπρόσωπο του Ισραήλ στην Eurovision 2024, υπογράμμισαν πως «κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, παρά τις αντισραηλινές διαδηλώσεις των τελευταίων μηνών».

Μάλιστα, κάνουν λόγο πως «μέσα στη Μάλμε Αρένα της Σουηδίας ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες για την παρουσία της Golan, αλλά η EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) χρησιμοποίησε τεχνολογία για να τις καλύψει και να αποτραπεί η μετάδοση ανάλογων θορύβων σε ζωντανή μετάδοση».

Στη συνέντευξη Τύπου για όσους προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision 2024, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τον β' ημιτελικό, η Golan δήλωσε ότι ένιωσε «συγκλονισμένη». »Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ στη σκηνή, να παίζω και να δείχνω τη φωνή μας και να μας εκπροσωπώ με υπερηφάνεια και να φτάνω στον τελικό» είπε η ίδια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Η Golan ρωτήθηκε από έναν Πολωνό δημοσιογράφο, αν ένιωθε ότι δεν έπρεπε να παρευρεθεί στον διαγωνισμό τραγουδιού, λόγω του «ρίσκου και του κινδύνου που θα προκαλούσε για τους άλλους διαγωνιζόμενους».

Η νεαρή τραγουδίστρια από το Ισραήλ ενημερώθηκε ότι δεν χρειάζεται να απαντήσει, αλλά εκείνη σημείωσε πως «νομίζω ότι είμαστε όλοι εδώ για έναν και μόνο λόγο. Και η EBU λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας για να γίνει αυτό ένα ασφαλές και ενωμένο μέρος για όλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA