Μενού
torri spelling
Η Τόρι Σπέλινγκ. | Photo by Richard Shotwell/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Τόρι Σπέλινγκ ξενοίκιασε το πολυτελές σπίτι, στο οποίο έμεινε για λίγους μήνες και οι παλιοί της γείτονες μόνο χαρούμενοι δεν είναι με την κατάσταση που άφησε πίσω της η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το pagesix.com.

Η 51χρονη σήμερα σταρ της άλλοτε δημοφιλούς σειράς Beverly Hills, φέρεται να μετακόμισε από το πολυτελές ενοικιαζόμενο σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, στη δυτική κοιλάδα του Σαν Φερνάντο, μόλις τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή της μίσθωσης.

Ένας από τους πρώην γείτονες της Σπέλινγκ είπε στη Daily Mail ότι η ηθοποιός και τα πέντε παιδιά της άδειασαν βιαστικά την 1η Ιουνίου το σπίτι που είχε ενοίκιο 15.000 δολάρια τον μήνα.

«Βρήκαμε παντού σκουπίδια», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και αποκάλυψε ότι το συνεργείο καθαρισμού που προσέλαβε γέμισε έναν «μεγάλο κάδο απορριμμάτων» πολλές φορές.

«Η μυρωδιά των ούρων είναι παντού, στα μαξιλάρια του καναπέ και μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν σημάδια σε όλους τους τοίχους, από ποιος ξέρει τι», αναφέρεται σε μαρτυρία που δημοσιεύτηκε στο pagesix.com.

Τόρι Σπέλινγκ: Τα ζωάκια και τα χρέη

Η Σπέλιγνκ είναι γνωστή φιλόζωη και κατά καιρούς φιλοξενεί στα σπίτια που μένει δεκάδες κοτόπουλα, γουρούνια και ινδικά χοιρίδια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Τόρι Σπέλινγκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και φέρεται να χρωστά στην τράπεζα City National Bank πάνω από 200.000 δολάρια.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Τόρι Σπέλινγκ είχε δώσει εγγύηση πάνω από 7.000 δολάρια για το σπίτι και όλα δείχνουν ότι θα τη χάσει, για να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δύσκολα θα φτάσει το συγκεκριμένο ποσό για να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA