Μενού
Η Σταματινα Τσιμτσιλη στο πλατό του Happy Day
Σταματίνα Τσιμτσιλή | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα αναφέρθηκαν στο πάνελ του Happy Day, στη «σκιά» των αντιδράσεων για την μη φυλάκιση του ποινικολόγου. 

Ανακρίτρια και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον Απόστολο Λύτρα και ένα από τα στοιχεία που συντέλεσαν στην απόφαση φέρεται να ήταν ο ισχυρισμός που έκανε η κ. Πολυζωγοπούλου ότι ο ποινικολόγος δεν είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν εις βάρος της. 

«Δεν μπορούμε να κρύψουμε την απογοήτευση του κόσμου που είδε έναν πιο σκληρό νόμο αλλά έναν άνθρωπο που απλά με παραδοχή βγήκε έξω. Δεν κρίνουμε τις δικαστικές αποφάσεις αλλά σε έναν κόσμο όπου προσπαθείς να είσαι κατά της έμφυλης βίας, αυτή η απόφαση μας αιφνιδίασε», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος και επικεφαλής της εκπομπής. Δεν μου αρέσει να κρίνω δικαστικές αποφάσεις αλλά είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι Αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, γυναικοκτονίες και ένας άνθρωπος απλά και μόνο επειδή παραδέχεται, ζητάω συγγνώμη και είπε πως θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία; Δεν πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους επίδοξους κακοποιητές;» διερωτήθηκε. 

Η Τίνα Μελισσαροπούλου σχολίασε τα όσα αναφέρθηκαν στις καταθέσεις πως ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε ξυλοδαρμός με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει: «δηλαδή άμα την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει ναι θα ήταν η πρώτη φορά, αλλά θα ήταν μοιραία».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA