Μενού
tsimtsili
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή. | Glomex/Alpha
  • Α-
  • Α+

Για τον Χρήστο Μάστορα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (23/12) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Happy Day.

«Ενώ μου είναι συμπαθής και ως άνθρωπος και ως τραγουδιστής και είναι ένα πολύ καλό παιδί με συγκροτημένα σκέψη, κάνει ένα λάθος. Ενώ αναλαμβάνει την ευθύνη και λέει ότι έκανε ένα λάθος, μετά προσπαθεί να μοιραστεί την ευθύνη με τους συναδέλφους δημοσιογράφους υποτιμώντας τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ρίχνει την ταμπέλα “μεσημεριανά, μεσημεριανάδικα”, που όποιος τη χρησιμοποιεί, είναι ένας υποτιμητικός όρος», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν με... αφήνει ο Μάστορας»

Από τη μεριά της η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Θέλω να πω μια καλή κουβέντα για τον Μάστορα και δεν με αφήνει. Χρήστο μου, δεν υπάρχουν πια μεσημεριανάδικα».

«Σε αυτά τα μεσημεριανάδικα, που δεν είναι μεσημεριανάδικα, είναι πρωινάδικα, εκεί βγαίνει για να προωθήσει τη δουλειά του. Νομίζω ότι δεν θα τον καλέσει ούτε η Σία Κοσιώνη, ούτε ο Αντώνης Σρόιτερ, ούτε η Μάρα Ζαχαρέα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...