Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι κουζίνες έχουν στηθεί, οι κατσαρόλες έχουν μπει στη φωτιά, οι επίδοξοι Master chefs ξεκίνησαν τα σοτάρουν και οι τρεις αγαπημένοι κριτές είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τις δημιουργίες της νέας φουρνιάς των σεφ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης έχουν πάρει ήδη τις θέσεις πίσω από το γευστικό τους… έδρανο καθώς οι οντισιόν και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Πλέον βρισκόμαστε στο σημείο που οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη μπει μέσα στο σπίτι του Master Chef, με την φετινή σεζόν να κρύβει πολλές εντάσεις από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη» μέχρι στιγμής περισσότερο ανταγωνισμό φαίνεται να δείχνουν οι γυναίκες απέναντι σε γυναίκες αλλά και σε άντρες. Πολλές επίδοξες σεφ έχουν ήδη ξεχωρίσει με τις ικανότητές τους αλλά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα τους.

Μάλιστα εκτιμάται πως φέτος ενδέχεται μια γυναίκα να παίρνει τον τίτλο της Master Chef για πρώτη φορά. Εν αναμονή λοιπόν της πρεμιέρας του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA