Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαίνεται ότι δεν άργησε να βρει κάποιον να στρέψει τα βέλη του μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος. Μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, σχολίασαν στο χθεσινό επεισόδιο τον ηθοποιό με τον οποίο είναι γνωστό, ότι οι σχέσεις είναι τεταμένες καθώς στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού ήταν οι μόνοι που τον ψήφισαν αρνητικά.

«Πριν το συμβούλιο φάνηκε ότι θα είναι φιάσκο πριν φύγουμε που ο Γιώργος είχε λυσσάξει κι έλεγε να δώσω τις προμήθειες. Κατευθείαν ο Γιώργος Κοψιδάς είπε «να μαζέψω και να επιστρέψω εγώ στους Μπλε τις προμήθειες» κι εμένα μου χτύπησε αμέσως καμπανάκι κι είπα «τι δουλειά έχει αυτός;» Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργο λοιπόν αίσθημα ευθύνης από έναν άνθρωπο που μόνο ευθύνες δεν ήθελε να πάρει. Βγήκε ένας άνθρωπος που στην ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει κι είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ επειδή του είπαν ότι είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες και θα σχηματίσεις ομάδα, την έχουμε βαμμένη» σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί πάση θυσία οπουδήποτε επειδή μάλλον δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι. Φαντάσου τι ήττα πρέπει να έχει φάει στην ζωή σου για να συμπεριφέρεται εδώ κατ' αυτόν τον τρόπο και να κοπανάς στο κεφάλι του άλλου ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη γιατί αλλιώς δεν είμαστε τίποτα. Δεν θα σε βοηθήσει μία κούπα ρύζι να ξεχωρίσεις σε κάτι επαγγελματικής φύσης ή το να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία» επέμεινε στους ίδιους τόνους.

Διαβάστε ακόμα

Ανατροπή στο Survivor: Αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός - Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες - Ποιους διάλεξαν Κοψιδάς και Καφετζής

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA