Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που πλήττει έναν σημαντικό αριθμό ανθρώπων, ενώ πλέον όλοι μας έχουμε επηρεαστεί, λίγο ή πολύ, από αυτήν την ασθένεια. Δεν κάνει φυλετικές ή ηλικιακές διακρίσεις, ενώ σίγουρα δεν υπολογίζει αν ο ασθενής είναι διάσημος, ή όχι.

Διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έδωσαν, ή συνεχίζουν να δίνουν, μάχη με τον καρκίνο και έχουν μιλήσει ανοιχτά γι' αυτόν, ώστε να προωθήσουν την ευαισθητοποίηση και να στηρίξουν με τον τρόπο τους, άλλους καρκινοπαθείς.

1. Hugh Jackman

Ο ηθοποιός αφαίρεσε το έκτο καρκίνωμα των βασικών κυττάρων (μια κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος) τον Φεβρουάριο του 2017 και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, καθώς έκανε και μια αυστηρή προειδοποίηση για τη χρήση αντηλιακού: «Ακόμη ένα καρκίνωμα βασικών κυττάρων. Χάρη στους συχνούς ελέγχους και τους καταπληκτικούς γιατρούς, όλα είναι καλά. Φορέστε αντηλιακό!».

2. Cynthia Nixon

Η διάσημη ηθοποιός του Sex and the City νίκησε τον καρκίνο του μαστού το 2006. Ως δυναμική ακτιβίστρια, η Nixon ήταν η εκπρόσωπος της Susan G. Komen για το Ίδρυμα Cure το 2008 και συνεχίζει να είναι υπέρμαχος της υγείας των γυναικών. «Δεν ήθελα πραγματικά να το δημοσιοποιήσω ενώ το περνούσα. Δεν ήθελα παπαράτσι στο νοσοκομείο», είπε στη Nightline.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA