Αδιαμφισβήτητα από τα πιο δημοφιλή horror franchise της Paramount είναι τα «Paranormal Activity». Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, ότι η εταιρία σε συνεργασία με την Blumhouse ετοιμάζουν το reboot του franchise και πλέον μάθαμε ποιοι θα δουλέψουν πάνω σε αυτό.
Όπως αποκάλυψε το Collider, τη σκηνοθεσία του φιλμ θα αναλάβει ο Will Eubank που πρόσφατα δούλεψε στο θρίλερ “Underwater”, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Christopher Landon των “Happy Death Day και “Freaky”. Ο Landon φυσικά έχει ασχοληθεί ξανά με το σύμπαν του Paranormal Activity, από τη δεύτερη κιόλας ταινία, μαζί με τον Jason Blum και τον δημιουργό του franchise Oren Peli, να επιστρέφουν και αυτοί ως εκτελεστικοί παραγωγοί.
Το νέο Paranormal Activity αναμένεται να καταφθάσει στις 4 Μαρτίου του 2022.
- «Φελλός υπουργός» - «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»: Μετωπική σύγκρουση Καμπαγιάννη με Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το πιο ωραίο πράγμα στην Οδύσσεια του Νόλαν είναι αυτό που πραγματικά είχε σημασία
- «Δεν έχετε ψυχή;»: Χάος σε ορκωμοσία του ΑΠΘ: Δεν άφηναν γονείς να μπουν χωρίς πρόσκληση
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Της είπα ότι δεν την συμπαθώ» - Η απάντηση στα ελληνικά που κανείς δεν κατάλαβε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.