Ο Αλέξης Παππάς θέλοντας να υπερασπιστεί τον φίλο του, Τριαντάφυλλο, άρχισε να απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους δικαίως έχει παραμείνει στο Survivor και λέγοντας ότι άνδρας δεν είναι μόνο αυτός που έχει κοιλιακούς!
Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν σε όλες τις σημαντικές στιγμές του ριάλιτι παρών, παρόλο που δεν είχε την αγωνιστικότητα άλλων παικτών και είπε «δείχνοντας» τον Γιώργο Κόρομι ότι «κ@κ@λ@ δεν έχει έχει μόνο όποιος είναι γυμνασμένος»!
Ο Κόρο έβαλε τις φωνές και του απάντησε ότι εκείνος κάνει διακοπές στο ριάλιτι, ρωτώντας στο τέλος πόσα του έδωσε ο Τριαντάφυλλος για να τον υποστηρίξει.
Κάπου εκεί τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν με τον Γιώργο Λιανό να «χτυπάει το χέρι στο τραπέζι» και να τους επαναφέρει στην τάξη!
Από το ριάλιτι αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλάδακης.
Διαβάστε ακόμα
Τα 10 πιο απομονωμένα μέρη του κόσμου
Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Θεόφιλος Βανδώρος
- Μέση Ανατολή: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στην Τεχεράνη - Το Ιράν απαντά με πυραύλους - LIVE οι εξελίξεις
- Πόλεμος στην Ελλάδα το 2026; Τo ChatGPT δίνει ένα αναπάντεχο ποσοστό πιθανότητας
- «Μένω ξύπνιος από τις αναμνήσεις 70 χρόνων πολέμου»: Ένα πρωί με τον θρυλικό φωτορεπόρτερ Ντον Μακ Κάλιν
- Το μυστήριο με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του βασιλιά Γεωργίου Α' στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.