Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για να μιλήσει για την μακροχρόνια καριέρα του στον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πόλεμο που μαίνεται στον κόσμο της νύχτας. Σε ό,τι αφορά στον ίδιο, αναγκάστηκε πρώτα να βάλει φρουρά στο σπίτι του και στη συνέχεια να το πουλήσει, για να πάει να ζήσει πιο διακριτικά, σε ένα διαμέρισμα, χωρίς να ξέρει κανείς ότι ζει εκεί. Ο τραγουδιστής έκανε λόγο και για πισώπλατα μαχαιρώματα που τον ώθησαν να αφήσει για ένα μεγάλο διάστημα τη νυχτερινή διασκέδαση.

Σε αυτές τις σχεδόν 5 δεκαετίες που βρίσκεται στο τραγούδι ο Βασίλης Καρράς, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και έχει υπάρξει πρώτο όνομα σε νυχτερινά κέντρα στην πλειονότητα αυτών των δεκαετιών. Έχει συναναστραφεί με επιχειρηματίες, έχει έρθει σε ρήξη μαζί τους και μίλησε για όσα έχει ζήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε ακόμη: Η αποκάλυψη του Βασίλη Καρρά για τον κόσμο της νύχτας – Ποιος τον απείλησε με ένα όπλο στο πρόσωπο;

Άλλωστε, στο παρελθόν έχει κάνει λόγο για μια περίπτωση που μια παρέα θαμώνων τον σημάδευε με ένα πιστόλι ζητώντας του να τραγουδάει μόνο Μανώλη Αγγελόπουλο.

«Μια από τις πιο αλλόκοτες στιγμές που έχω ζήσει στη νύχτα ήταν περίπου το 1975. Ένα μαγαζί ολόκληρο ήταν άδειο όταν βγήκα από το καμαρίνι. Στην αίθουσα υπήρξε μόνο μια παρέα. Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, ένας ασημένιος τενεκές, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο στηριγμένο κανονικά στο τρίποδο. Δεν υπήρχε ούτε σερβιτόρος, ούτε κανείς και με το οπλοπολυβόλο να σημαδεύει εμένα μου είπαν:

«Θα τραγουδάς μόνο Μανώλη Αγγελόπουλο. Έχεις κουράγιο να τραγουδήσεις με ένα οπλοπολυβόλο στη μούρη;». Όσο μπορούσα τραγούδησα, αν και οι μουσικοί στην ορχήστρα είχαν παραλύσει από τον φόβο»

Τον τελευταίο ένα χρόνο, στο διάστημα της καραντίνας κατά το οποίο οι πίστες είναι κλειστές, ο Βασίλης Καρράς ασχολείται με την αγροτική ζωή στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που απέχει από το τραγούδι.

«Δέχτηκα κοροϊδία για να μου φάνε τα χρήματα. Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες "γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός". Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά».