«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν με πείραξε ποτέ, είναι φίλος μου, τον αγαπώ πολύ. Οποιος θέλει ας θυμώσει. Λυπάμαι το ταλέντο του». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης μετά την προφυλάκισή του για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.
Η Βάσια Τριφύλλη συμπλήρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν η άποψή του για τη ζωή και τις γυναίκες. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια. Συνήθως από φόβο επιτίθεσαι. Ο φόβος ήταν απέναντι στην εξουσία που είχε. Δεν ήταν φόβος από όλους μας…».
Χείμαρρος ήταν η ηθοποιός στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» με αποτέλεσμα να αφήσει άφωνη τόσο την Ελένη Τσολάκη όσο και το κοντρόλ αλλά και τους τηλεθεατές. Η Βάσια Τριφύλλη άρχισε τα… γαλλικά της στον αέρα με την Ελένη Τσολάκη, να προειδοποιεί τους συνεργάτες της στο κοντρόλ να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.
Διαβαστε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Ταλαιπωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμα από κρίσεις πανικού
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το πλατό της εκπομπής ήταν αυτό, όπου γυρίζονταν οι «Αυθαίρετοι» και αποκάλυψε: «Ήταν όλη η παρέα πολύ ωραία. Μας έκλεψαν στα καμαρίνια, δεν βρήκαμε τίποτα. Σταματήσαμε μία εβδομάδα τα γυρίσματα». Στη συνέχεια η Βάσια Τριφύλλη σηκώθηκε όρθια και έδειξε πόσο έχει αδυνατίσει για να πει με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ: «Ετοιμάζομαι για το μνήμα».
Ενώ όσον αφορά την τηλεόραση και τις παρουσιάστριες, η ηθοποιός, κάνοντας τη δική της κριτική, είπε: «Με την Μενεγάκη ήμασταν και αντίπαλες. Ήμασταν ανταγωνίστριες. Αλλά κι εγώ έτριζα… Δεν ξέρω την Ιωάννα Μαλέσκου προσωπικά. Είναι καταπληκτική. Τη Φαίη Σκορδά την αγαπάω, την πονάω. Μαζί παλεύαμε. Η Δανάη Μπάρκα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο αμήχανη. Δεν μου αρέσει η Ρούλα Κορομηλά».
Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά», την οποία παρουσίαζε η ηθοποιός. Η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να το ξανακάνω. Νομίζω ότι ξεστραβώθηκαν οι Έλληνες, ξέρουν να κάνουν έρωτα πια»!
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.