Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Γιάννης Βασιλώττος, ένας εκ των πρωταγωνιστών, μίλησε σε συνέντευξή του για τον ρόλο του, την Ασημίνα καθώς και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η συμμετοχή του στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1. Ο τηλεοπτικός Μπάμπης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλεθεατής» αποκάλυψε ότι θα βρεθεί στην εξορία, ενώ τόνισε ότι το επίπεδο της σειράς θα ανέβει πάρα πολύ. «Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου της σειράς

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών θα σας δούμε στην εξορία;

Ναι, έτσι έμαθα κι εγώ. Θα πάμε στην εξορία και θα περάσουμε δύσκολα, όπως όλοι όσοι το βίωσαν αυτό στο παρελθόν. Χαίρομαι που θα ερμηνεύσω ένα ρόλο που έχει περάσει όλα αυτά και νιώθω τιμή που θα κάνω κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι η Ασημίνα δεν θα φύγει από το μυαλό του Μπάμπη…

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας τα καινούργια σενάρια και μπορώ να σας πω είναι ότι το επίπεδο θα ανέβει πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Η σειρά αυτή άλλαξε τη ζωή σας;

Εννοείται, ανέβηκα πολλά σκαλιά, και επαγγελματικά και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος. Για μένα είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου.

Ο ρόλος του Μπάμπη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο…

Ναι, χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αγαπήσει το ρόλο και με σταματάει στο δρόμο για να μου μιλήσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι αναγνωρίζεται και η δουλειά που κάνω ως ηθοποιός.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του έχετε αγαπήσει εσείς;

«Την ανεμελιά του, το γεγονός ότι δεν σκέφτεται πολύ πριν μιλήσει και την αντίσταση που φέρνει στο κατεστημένο», είπε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» ο Γιάννης Βασιλώττος.