To Star ανακοίνωσε την ένταξη του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Θεσσαλός παρουσιαστής και δημοσιογράφος θα βρεθεί στα πλατώ του Star και της καθημερινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Αυτή τη σεζόν, η εκπομπή ενισχύεται με τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος εγκαινιάζει στο Star ένα νέο επαγγελματικό κύκλο, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην περιφερειακή τηλεόραση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Μαρέδης είπε για τη νέα του συνεργασία: ««Μετά από 21 χρόνια στην περιφερειακή τηλεόραση, περνάω το κατώφλι του Star για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά στις 12.00 με 14.00 στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής. Αυτές που προσπαθώ να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Δε φεύγω από τη Θεσσαλία όμως. Παίρνω τη Θεσσαλία μαζί μου, μέχρι να γυρίσω ξανά σε αυτήν. Σας ευχαριστώ όλους για όσα όμορφα ζήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε, να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια».
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.