Το Game of Chefs συνεχίζει τις χαμηλές του πτήσεις στον ANT1, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που η ένταση ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μια από αυτές τις στιγμές είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/9), όταν ένας παίκτης από την Κρήτη έφερε το πιάτο του μπροστά στους τρεις κριτές.
Διαβάστε ακόμη: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στα ριάλιτι μαγειρικής «φωνάζουν» ότι χορτάσαμε
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σπυριδάκης σέρβιρε στον Άγγελο Λάντο, τον Άνταμ Κοντοβά και τον Βασίλη Μουρατίδη, ένα πιάτο, το οποίο ονόμασε Equality και βασικό του υλικό ήταν το λαβράκι. Όπως είπε ο παίκτης μπροστά στους κριτές, «θεωρώ τον εαυτό μου ερασιτέχνη. Δεν χάρηκα γι’ αυτό που έφερα. Αν το έφτιαχνα σπίτι μου, δεν θα το έτρωγα».
Εύλογη ήταν, λοιπόν, η απορία τους «εμείς γιατί να το φάμε;», ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν να μιλούν με σκληρά λόγια στον παίκτη του Game of Chefs, με τον εκνευρισμό τους να είναι εμφανής.
«Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου. Δεν βγάζουν καμία λογική αυτά που λες. Το πιάτο που μας έφερες δεν τρώγεται. Δεν είναι καν πιάτο. Είναι ό,τι χειρότερο μου έχουν φέρει μέχρι τώρα. Μάθε να μαγειρεύεις», ήταν κάποια από τα σχόλιά τους.
Ο νεαρός παίκτης προσπάθησε να τους εξηγήσει κάπως τη φιλοσοφία γύρω από το πιάτο του. «Το λαβράκι σοτέ αντιπροσωπεύει την Ελλάδα, το τσίλι που έχω βάλει αντιπροσωπεύει το έθνικ στοιχείο, ενώ έχω προσθέσει πουρέ λεμόνι και σταφύλι».
Tα λόγια του, βέβαια, φαίνεται πως δεν έπεισαν κανέναν.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.