Σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις του GNTM 4, στην οποία το θέμα ήταν η «επαφή», είδαμε ένα ζευγάρι παικτών να έρχεται πραγματικά κοντά. Ο λόγος για τον Αγγαίο Ποθητό και την Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά στη δοκιμασία, με τον ερωτισμό μεταξύ τους να είναι διάχυτος. Αντάλλαξαν μάλιστα και μερικά φιλιά πάνω στο σετ, μπαίνοντας για τα καλά μέσα στο κόνσεπτ.
Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η δοκιμασία με «άρωμα» Κούβας, η αποχώρηση του Ηλία και οι αντιδράσεις για την παραμονή του Βασίλη
Το βράδυ της Δευτέρας (11/10) ο 20χρονος Αγγαίος και η 21χρονη Όλγα επιλέχθηκαν να είναι ξανά μαζί σε μια δοκιμασία του παιχνιδιού. Και πάλι τους είδαμε να είναι αρκετά ευδιάθετοι με τη συγκεκριμένη επιλογή. Γιατί; Σύμφωνα με τη γνωστή Instagrammer, Soula Glamorous, οι δύο παίκτες αποτελούν το πρώτο ζευγάρι του φετινού κύκλου στο GNTM.

«Αγγαίος-Όλγα ζευγάρι, ενώ έχει κοπέλα έξω», ανέφερε το Instagram Story που δημοσιεύτηκε σε έναν από τους πιο viral λογαριασμούς του Instagram. Tο θέμα που ανέδειξε η Soula Glamorous στο Instagram, πρόβαλλε και η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, του Open.
Στο GNTM 3 είχαμε τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη, που τρυπήθηκαν από τα βέλη του έρωτα. Φέτος, λέτε να πήραν τη θέση τους ο Αγγαίος και η Όλγα;
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.