Μενού
  • Α-
  • Α+

Το επεισόδιο της Δευτέρας (11/10) είχε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες του GNTM 4, οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε μια δοκιμασία με... άρωμα Κούβας. Οι 18 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να περάσουν με επιτυχία ακόμα μια δοκιμασία. Τα μοντέλα βρέθηκαν σε ένα beach bar της Καραϊβικής με τον φωτογράφο, Πάνο Γιαννακόπουλο, να απαθανατίζει τις πόζες τους και σκοπός ήταν να αναδείξουν τα ρούχα που φορούσαν ενώ χόρευαν σε ζευγάρια, ωστόσο κρίθηκαν μεμονωμένα.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: To makeover των υποψήφιων μοντέλων - Πώς ήταν και πώς έγιναν 

Την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας είχε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές, κερδίζοντας έτσι τα πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία.

Τα τρία μοντέλα με τις χειρότερες φωτογραφίσεις ήταν ο Θοδωρής, ο Βασίλης και ο Ηλίας.

Οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί, όμως η στρατηγική που ακολούθησαν δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκετοί παίκτες συμφώνησαν ότι την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ηλίας, όμως θέλησαν να σώσουν τον Θοδωρή, για να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό o Βασίλης.

Τελικά οι Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης έκριναν πως την χειρότερη απόδοση την είχε ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Ωστόσο, η απόφαση των κριτών δεν βρήκε σύμφωνους αρκετούς από τους παίκτες του ριάλιτι που μάλιστα ξέσπασαν και σε κλάματα.

GNTM 4: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (12/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA