Ανχελίτα, Παναγιώτης, Μιχάλης, Μαίρη και Ισίδωρος ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother και στο live της Παρασκευής (22/10) την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι εγκλεισμού είδε ο Μιχάλης.
Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Παίκτρια σε ρεσιτάλ βαρεμάρας τυλίχτηκε με αλουμινόχαρτο
Το άγχος ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα ήταν μεγάλο καθώς αν αποχωρούσε ο ένας από τους δυο ο άλλος θα έμενε μόνος του μέσα στο σπίτι. Τελικά η αγωνία έλαβε τέλος για εκείνους, καθώς αποχώρησε ο Μιχάλης.
Αμέσως μετά την αποχώρησή του, οι παίκτες του Big Brother κλήθηκαν να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό της εβδομάδας. Από τις ψήφους των παικτών υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στον Κωστή και στη Μαίρη και ο νέος αρχηγός θα προκύψει από αγώνισμα στην αρένα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.