Η Ελένη κατορθώνει να δει μετά από τόσο καιρό τον Λάμπρο, τον οποίο επισκέπτεται στη φυλακή σε μια συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή και τον βλέπει πιο αδύνατο απ’ όσο τον θυμόταν και ταλαιπωρημένο στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».
Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Η «Μάρω Λυκογιάννη» φτάνει στο Διαφάνι και έρχεται αντιμέτωπη με τον γιο της
Όταν τον ρωτάει εάν τον έχουν βασανίσει, εκείνος αποφεύγει να απαντήσει, διασκεδάζοντας την ερώτηση, ενώ όλο του το ενδιαφέρον είναι να μάθει τι απέγιναν οι υπόλοιποι. Η Ελένη του εξηγεί όλα όσα έχει κάνει κατά το διάστημα της απουσίας του και τους καρπούς των ερευνών στα βουνά. Ο Λάμπρος, πιεσμένος, θέλει να αντιδράσει ο Σαράφης, όμως, τον συμβουλεύει να μην μιλήσει.
Μια μικρή γεύση πήραν οι τηλεθεατές από το παρακάτω απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1.
Μάλιστα, η Ελένη θα βρει μια νέα σύμμαχο στον αγώνα της στο πρόσωπο της Μάρως Λυκογιάννη, της μητέρας του Ζάχου, παλιάς φίλης της οικογένειας Σταμίρη, η οποία φτάνει στο Διαφάνι και θα της υποσχεθεί ότι θα τη βοηθήσει.
- «Λύγισε» ο Τάκης Ζαχαράτος πάνω από το φέρετρο της Μαρινέλλας - Κλίμα συγκίνησης στο λαϊκό προσκύνημα
- Με αφρικανική σκόνη θα καλυφθεί η Ελλάδα τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- «Σε εμένα μιλάτε»: Έντονος εκνευρισμός on air - Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Τάκης Χατζής
- Ο τραγικός θάνατος του Μπράντον Λι στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.