Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», αλλά γρήγορα το ευχάριστο κλίμα μετατράπηκε σε... αμηχανία, καθώς η ηθοποιός εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που πιάστηκαν... αδιάβαστοι για τη νέα της θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη... Θεσσαλονίκη» στην οποία είναι παραγωγός. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτοί είναι οι Μαχητές - Ο πυροσβέστης, ο ψυχολόγος και ο έμπορος ομπρελών

«Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της απαντάει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε». «Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότατος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τονίζει ότι έχει απόλυτο δίκιο.

Στη συνέχεια, η Μιμή Ντενίση υπογράμμισε: «Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα, ούτε ως παράπονο. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου».  «Τη συγγνώμη μας δεν την δέχεσαι;», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. «Δε δέχομαι τη συγγνώμη σας, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας».

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην αμηχανία που επικρατούσε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε την ηθοποιό: «Γιατί δε λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;», με την ίδια να απαντάει πως δεν υπάρχει τίποτα να τις ενώνει. «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση», πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.